Skip to main content
Electrolux | How to and Help

Kogepladen på komfuret slukker af sig selv eller bipper

Problem
 • Min kogeplade slukker af sig selv eller bipper
Gælder
 • Integreret med elektrisk kogesektion
 • Integreret kogesektion med induktion
 • Fritstående komfur med elektrisk kogesektion
 • Fritstående komfur med induktionskogesektion
Løsning
 1. Aftør kogepladen med en fugtig klud og tør efter med tørt viskestykke. Vand på betjeningspanelet kan få kogepladen til at gå ud.
 2. Sørg for at betjeningspanelet ikke er tildækket. Hvis der ligger en klud eller andet som dækker betjeningspanelet helt eller delvist, vil kogepladen udsende en lyd.
 3. Indstil et kogetrin. Hvis du tænder for kogepladen, men ikke indstiller et kogetrin, vil kogepladen slukke af sig selv efter ca. 10 sekunder.
 4. Undgå at kogepladen er tændt i for lang tid. Hvis kogepladen har været tændt i for lang tid, alt efter hvilket trin der er valgt, vil den slukke af sikkerheds hensyn for at, forhindre at gryden koger tør. Den tid der går til pladen slukker afhænger af hvilket trin der anvendes .Se mere information i din brugsanvisning her.
 5. Kontakt Electrolux Service
  Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her


 

 


Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.

Book et besøg af en servicetekniker online her.