Skip to main content
Electrolux | How to and Help

Ovnens front, panel eller ovnlåge bliver varm

Problem  
 • Ovnens front, panel eller ovnlåge bliver varmt
Gælder
 • Integreret/indbygningsovn
 • Fritstående komfur
Løsning

 

 1. Varmen spreder sig til hele ovnen, herunder også de dele, der berøres ved normal brug. Det er normalt. Temperaturen føles anderledes afhængigt af materialet. F.eks. føles glas og metal varmere at røre ved end plastik.
  Frontpanelet opvarmes hver gang, ovnlågen åbnes, idet varme fra ovnen øger paneltemperaturen.
  Vær opmærksom på at temperaturen stiger løbende. Med andre ord, jo længere tid ovnen er tændt, jo varmere bliver alle ovndelene.
 2. Af sikkerhedsmæssige årsager bør børn ikke opholde sig for tæt på ovn / komfur/kogesektion, når de er i brug.  Se evt. information i din brugervejledning.her
 3. Kontakt Electrolux Service
  Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.
Tip
 • Temperaturen på betjeningspanelet kan blive op til 60 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil panelet være 80 °C.
 • For ovnglasset må Temperaturen blive op til 65 °C højere end rumtemperaturen, så med en omgivende temperatur på 20 °C vil glasset kunne blive 85 °C.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her


 

 


Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.

Book et besøg af en servicetekniker online her.