Skip to main content
Electrolux | How to and Help

Keittotason näytössä näkyy virhekoodi E7

Ongelma:
  • Keittotason näytössä näkyy virhekoodi E7 
Koskee seuraavia: 
  • kalusteeseen asennettu keittotaso lattialiesi, jossa on induktiotaso 
Ratkaisu:

1.  Jäähdytystuulettimen ongelman ratkaiseminen:  Avaa keittotason alapuolella oleva vetolaatikko, ja varmista, ettei mikään estä tuulettimen toimintaa. Kytke laite irti verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi. Kytke se takaisin verkkovirtaan ja käynnistä se uudelleen. 
2.  Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen  Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa tai jos laitteesi on valmistettu ennen vuotta 2010, on suositeltavaa että huoltoteknikko tarkistaa laitteen     

HUOMAUTUS: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.  Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.  

 Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.  

Syy: 
  • Virhekoodi E7 ilmoittaa jäähdytystuulettimen ongelmasta uudemmissa laitteissa ja virtakytkinvirheestä ennen vuotta 2010 valmistuissa laitteissa.

 

  • Was this article helpful?